Titlul paginii web

Nu mai stiu daca ar trebui sa-mi fie teama de povestile care se preschimba in realitate ,de iluziile pe care mi le-am facut si nu s-au implinit conform "planului"...ci mult mai bine,de ceea ce ma priveste sau cine...daca ma inteleg ,daca sunt cu adevarat sau doar imi doresc.
Intotdeauna am avut partea mea de adevar pentru care am iubit,am urat,am asteptat(chiar daca nu mi-a placut asta niciodata),am pierdut,am castigat.Nu mi s-a parut o rusine a ingenunchea in fata acelora care sufera si nu se pot ridica,dar nici nu e bn sa crezi ca tot ce zboara se mananca,si ca cei de langa tine nu te vor dezamagi niciodata,pt ca atunci te vei dezamagi singur .
Asa cum te ingrijesti de propria ta viata, ingrijeste-te si de viata celor de langa tine, ofera-le iubire,caldura ,speranta si nu ezita niciodata sa le arati dragostea ta.
De multe ori stai si te gandesti „ Dar dc sa il iubesc daca el nu ma iubeste?” Iubesti pt ca asa e firesc ,pt ca e un sentiment care nu poate fi stapanit. Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba dimpotriva ,sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Si daca intr-o relatie unul iubeste mai mult si altul mai putin ,trebuie sa constientizezi ca poate asa e firesc ,ca fiecare persoana e diferita si ca faptul ca te iubeste mai putin nu inseamna ca nu te iubeste deloc.
Invata ce este sinceritatea si increderea,inainte de toate!
„O iubire mare e mai curand un proces de autosugestie…trebuie timp si trebuie complicitate pt formarea ei .De cele mai multe ori te obisnuiesti greu la inceput cu femeia fara de care mai tarziu nu mai poti trai.Iubesti intai din mila,din indatorire,din duiosie,iubesti pt ca stii ca asta o face fericita,iti repeti ca nu e loial sa o jignesti,sa inseli atata incredere.Pe urma te obisnuiesti cu surasul si vocea ei,asa cum te obisnuiesti cu un peisaj.Si treptat iti trebuieste prezenta ei zilnica."
Emo_Sad_Girl.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one