Titlul paginii web

sporturi

TennisZoneAvatar.jpg
tenisul , un sport nobil

Daca inca nu stii care ar fi cea mai buna modalitate de a pierde in greutate, a te mentine activa si a avea un atrenament care este eficient si distractiv in acelasi timp, nu-ti face griji! Cred ca am gasit solutia perfecta! Tenisul! :-)

Tenisul este un sport nobil, care, in afara de a fi foarte antrenant, se poate transforma usor din exercitiu fizic in placere si pasiune. In functie de intensitatea cu care joci - este un meci simplu sau dublu, joci de o ora sau de mai mult timp, daca ai mai jucat si in trecut si esti obisnuita cu activitatea fizica, poti arde de la 100 pana la 400 de calorii pe ora. In principiu, intai se elimina apa din organism prin transpiratie, apoi grasimile, in acelasi timp acumulandu-se masa musculara.

Tenisul nu este, insa, un exercitiu de aerobic sau fitness complet. Intr-adevar, ne lucram intens picioarele sau bratele. Raman nelucrate abdomenul si talia, spre exemplu. De aceea, pentru multe dintre noi tenisul este o motivatie de a slabi si de a manca sanatos. Nu vom rezista efortului fizic de a juca tenis daca nu avem o forma fizica buna si nu ne vom dori sa jucam tenis daca nu o vom face bine. Astfel, tenisul este sportul care ne motiveaza sa slabim, sa ne intoarcem la o forma fizica de invidiat, sa alergam pentru a rezista unui exercitiu fizic prelungit.

Orice sport am practica, fie ca este aerobic, fitness sau tenis, daca vom consuma mai multe calorii decat vom arde, cu siguranta nu vom pierde din greutate. Mai mult, tenisul este un sport in care momentele intense de exercitiu, alterneaza cu momentele de repaus. De aceea, pierderea in greutate nu este nici rapida, nici asigurata. Pentru un exercitiu fizic intens, care sa ne lucreze intregul corp, sau cel putin principalele grupe de muschi, ritmul de lucru trebuie sa fie constant. Prin altenrarea efort - repaus nu ardem un numar suficient de calorii pentru a slabi.

Cu toate aceastea, de ce va recomand sportul alb? Pentru ca dintre toate activitatile fizice pe care o femeie le poate practica pentru a se mentine in forma, tenisul este cel mai nobil dintre sporturi. Impune o disciplina si un respect veritabil, care se vede intotdeauna pe terenul de joc, pentru adversar. Este un sport dinamic, in acelasi timp cu o istorie impresionanta. Iubesc tenisul pentru ca dintre multitudinea de exercitii fizice pe care le-am putea practica, acesta are la baza disciplina, rigoarea, munca, ambitia si respectul. Daca nu sunteti inca cele mai bune jucatoare de tenis, aveti, insa, un echipament profesional si dorinta de a va imbunatati performanta pe teren, am gasit un site care va poate ajuta - www.iamtennis.com unde gasiti sfaturi, scheme de joc si echipament de inalta clasa.
Recieve news about this website directly to your mailbox
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one